22 April 2010

awek ?

sedih tak kalau awek meninggal ?
mesti kita sebagai lelaki menangis tak ingat dunia kan .

lebih2 lagi bila mase first2 kapel lah baru tahu si awek ni ada sakit ,
dan nak meninggal dalam mase terdekat .

bukan awek aku yang meninggal .
aku mane ade awek semua orang tahu lah :(
tak hensem buat apa ada awek .
nanti mula lah orang kate kau guna minyak dagu lah apo lah .
kan3 ?

tapi macam mane kalau 'scene' ni betol2 ada dalam hidup aku ataupun sesiapa ?
oh sure nangis tak ingat dunia .
tak ingat dunia pun bagus tapi ingatlah akhirat .ingat Allah .

member aku memang kuat .kuat jiwa .
mase nak exam penting lah awek die meninggalkan dunia ni .
dah la baru je nak stat2 bahagia .
korang bayangkan jiwa dia .

ade orang tak percaye cerita aku .
kate tiru cerite korea lah .
cite korea ade banyak lagu ,kan lain tu .
aku teringat balik cerite sedih pasal member aku ni sebab kebanyakan cerita yang aku tonton kebelakangan ni sume 'heroin' meninggal .

p/s: exam movie ke exam medical ?
ahah .

4 comments:

  1. huh yew lorr tuuh crite psal awex .
    hahahahaha (:
    boleh ganti dr fadzilah kamsah neyh .
    heeee (:

    ReplyDelete
  2. bile hang nak ada aweks?
    ke nak tunggu mak carikan?

    ReplyDelete
  3. owh.ko xpe lah hensem.aku hangsam.
    ko carikkan ah.

    ReplyDelete

seorang pendidik bangsa barangkali