15 April 2010

kurus kedempeng

aku tahu aku kurus.
dulu ada cerita kat TV2.Big Is Beautiful.
aku sakit hati.kurus tak beautiful ke?
by the way cerita itu best dan aku die hard fan cerite tu.

bukannye aku sengaje nak berlakon-berlakon kurus.
tapi memang hakikat aku sendiri cuba memahaminya.
aku makan banyak.
tapi tetap kurus tak comel.
hanya chubby sahaje comel ok.

last2 aku dapat tahu kenapa aku kurus biar pun aku melantak banyak.
sebab aku BUANG BANYAK =)

No comments:

Post a Comment

seorang pendidik bangsa barangkali