16 April 2010

teka teki kalau betol dapat telor

memang boring ye kawan2 kalau blog asyik tulis je.
letak la gambar ke ape ke.
untuk elak daripada boring.
aku letak teka teki ngan gambar skali.

p/s: aku tak ade niat nak kutuk najhan ngan mukmin.aku cuma tulis =>.

soalan pertama: kira berapa gigi saya yang kuning.
(mase ni baru bangun tak sempat gosok gigi).




soalan kedua: pinggang yang ramping ni milik siapa ?



soalan ketiga: artis mana yang mempunyai rambut belakang yang panjang
mcm Mukmin
sejak beliau (konon) menceburkan diri dalam bidang nyanyian.
Hint: artis tu nyanyi menguap- nguap.



itu sahaja teka teki kali ini.mungkin nanti kita akan buat slot umpat- mengumpat.
sampai leher terlipat. :)


4 comments:

  1. PETUA PENJAGAAN GIGI DAN MENGURANGKAN BAU NAFAS YANG EFFECTIVE:
    GONYOH DENGAN ARANG JER.....
    KUNYAH SIREH.......
    KULUM BUNGA CENGKIH.......
    KALAU BERANI.....BERKUMUR DGN CLOROX

    ReplyDelete
  2. haha.sure najhan RIP lepas kumur ng clorox.

    ReplyDelete

seorang pendidik bangsa barangkali