24 May 2010

semua tiru stail aku

the last shadow puppets .

biarpun orang kata the beatles ketinggalan zaman .
aku suka kot .last shadow puppets tiada kene mengena pun dengan diorang .
tapi gaya muzik mereka . fuh sebijik tiru aku !

nevershoutnever!

yang ni sorang lagi .buat-buat comel naik besikal .
aku suka bila dia buat show guna ukulele dia .
hah! tiru aku lagi .nampak tak permainannya di situ .

muse .

tersohor gila band ini .bukan setakat kat british disana .
kat kuala krai kampung kesayanganku itu lah tempat gig first diorang.
terkejut kan ?
micky yoochun .

dia ni orang asia . sori lah kalau sesape yang anti-korea tu .
mane ade laki tengok cite korea macam pompuan .
batista dengan rikishi pun layan apa .
mamat ni belajar dengan aku, kelas vokal dengan piano .

julian casablancas .

nama macam belangkas sikit2 kan ?
tapi tak apa asalkan ada gaya .gaya .
frontman the strokes .sekarang buat solo projects sebab aku ambil alih the strokes .
the strokes tukar genre ,genre irama melayu + caklempong .

2 comments:

  1. sume tiru ko..
    abis apsal ko duk mesir x hollywood?
    haaaa..
    nampak x permainannya di situ

    ReplyDelete
  2. ahaha. kau kene paham. ni macam permainan chess.

    ReplyDelete

seorang pendidik bangsa barangkali