24 June 2010

keraguan

exam dah habis .
exam english satu je lagi .
member aku kate english tak dikire exam kot .
ahaha .gila kejam .

alhamdulillah semua dah selesai .
jawab pun dah sehabis baik .
meniru jauh sekali ,apatah lagi aku yang baik muka tulus suci ni .
perbadanan nasional berhad pernah kate,
'jangan meniru nanti berdosa' .

aku ragu nak balik awal bulan ke, tengah bulan ke,
akhir bulan ke, datang bul.. ops!
sori tangan terlampau mencari perkataan yang ada bulan-bulan .
sebab bukan apa, result tak tahu lagi keluar bile .

tapi balik awal bes woo . bole melantak roti canai 6 kg .
makan ikan keli setiap hari tanpa henti .
budu dan nasik 8 hari seminggu .
rindu gila punya .

p/s: nak naik bas ape ye?macam la tiket ada lagi .

2 comments:

  1. hahah naik bas transnasional. hahaha :D pastu ko transit kat mana2, tukar teksi pulak. wokeh?

    p/s: rindu mu!

    ReplyDelete
  2. kalau ade dah lame aku borong tiket bas.ahaha.

    jangan rindu lama-lama, nanti lama-lama lalalala.

    ReplyDelete

seorang pendidik bangsa barangkali