19 June 2010

kusut masai

seminggu tanpa bekalan air membuatkan aku dan rakan serumah bagaikan orang gila .
aku normal sikit lah kot .ahaha .
kesialan baba a.k.a tuan rumah menaikkan kemarahan kami .
ada yang cuba marah dalam hati .
kutuk dalam hati .
dan yang paling sadis buat muka tuan rumah target main dart .
peluru dart pulak pakai taik hidung .

solution tidak akan muncul jika seseorang tidak membuat revolusi bersenjata .
guna pistol air pun jadi lah .
headshot je tuan rumah tu .
kalau kena kat head bawah lagi aku puas hati .ahaha !

mukmin pernah memunculkan idea bernas dengan mandi di rumah rakan-rakan terdekat .
jadi kami mengambil keputusan untuk mandi-manda,berak-barak,
dan membasuh pakaian di rumah burn dan eimad .
tapi sekarang dah tak sanggup pergi sebab cuaca dengki .
sekarang panas ibarat berada di dalam oven yang penuh dengan kentut panas .
atau erti kata lain panas membuak-buak .

sekarang kehidupan pun jadi kusut masai .
misai dan masam mula menular .
bukan pada aku tapi rakan2 lain .ahaha .
exam tinggal satu paper lagi .iaitu histology=history .
ini fakta bukan auta .
tak percaya sila baca buku histology pada waktu asar .
asar keesokannya anda akan bangun .

p/s :mane nak cari game fifa 98 ?





4 comments:

  1. terima kasih enta sangat caring.

    ReplyDelete
  2. kalo nak bakar kek or masak kueh, boleh la antar kat umah naim... ade oven~ Hehe
    -amir

    ReplyDelete

seorang pendidik bangsa barangkali