28 June 2010

semua sama



status di facebook semuanya sama .
'yeay! exam dah habis bole balik melesia' .
sebenarnya aku pun nak update status, tapi aku kene kekalkan dara .
semenjak aku buat facebook, aku tak pernah update apa-apa status .
i dara lagi okay .
ahaha .


exam BI paling last .
terbaik punya .
sebab sebijik macam buku latihan yang prof bagi .
nampak sangat die anggap kami masih budak2 tadika .


tapi aku tak kesah pun sebab memg Alhamdulillah bole jawab .
satu lagi .tiket gua 3.7.2010 ye teman-teman .
sesiapa yang rindu tu bole lah tulis kat wall fb aku .
nyatakan betapa rindunya korang kat aku ,
dan 5 orang pemenang bertuah akan dapat belanja aku makan .
secret recipe .


p/s: pasal gambar kat atas .
adik aku yang comel dapat 5A !
tapi baru darjah satu .
ok la tu kan .
sape tak nampak press ctrl(hold) ngan +.
name beliau allisya bt rozlan .
mr. rozlan ,abah terbaik tu .

No comments:

Post a Comment

seorang pendidik bangsa barangkali