15 December 2010

permintaan

pada suatu hari yang hening tanpa bau tahi binatang, aku bangun tidur lalu tak mandi.
tidak mandi menjadi kebiasaan dan hobi di musim sejuk ini.
orang normal memang tak mandi.
orang 'retarded' je mandi, ex:ddr cendawan merah.ahahaha.

semenjak dua menjak ini ya tuan tuan dan puan puan dan kubis kubis.
kubis itu adalah peringatan untuk makan sayur dan ulam ulaman ehehe.
permintaan air menjadi semakin rendah.

pertama:
AKU TAK MANDI

kedua:
ORANG LAIN PUN TAK MANDI

ketiga:
BASUH 'POOPOO' PUN JARANG JARANG

keempat:
MASAK AIR PUN TAK GUNA SEBAB SEMINIT LEPAS TU DAH SEJUK

kelima:
AIR SEMBAHYANG AMIK SEKALI SEHARI JE

keenam:
NAK SEJUKKAN AIR LETAK KAT BERANDA JE.
(peti pakai air.air batu ya rakan rakan)

besok insyaallah pabila aku dah dapat lebih daripada 25 aduan, aku mandi.

p/s: sapa sapa tak tau 'poopoo' tu ape, tanya kat wall aku besok pagi aku balas.

11 December 2010

perlu kah?

perlu kah dapat apa yang diimpikan?

contohnya awek yang pefek a.k.a lawa tersangat.

tak kira dari segi 'cutting' ataupun 'face'.



dan gambar di atas ni tak de kene mengena.

awek gua,jangan sentuh.tengok pun 2-3 saat je.

berbalik semula kepada topik kita.

buat apa ada awek lawa?

tapi kita tak layak dapat.

maksud aku,bukan macam pinang dibelah dua.

tapi macam pinang dibelah 12-15 kali ahahaha.

perfectkan diri kita dulu.

baru boleh carik awek perfect.

memang la tiada manusia perfect.hanya Rasulullah sahaja yang sempurna.

jadi cari kelemahan kita.

baiki.

buat perfect2 semua benda yang diceburi.

sekian sahaja dari aku lah power rangers kuning.



02 December 2010

permainan

aku serius kaki bangku.
haritu diorang suruh main futsal, sepak bola pun tak kene :)
tapi aku rasa aku boleh main benda yang melibatkan tangan ibarat main haji ataupun
basketball yes.


aku memang faveret main benda ni masa kat sekolah menengah dulu.
tak terer pon.tapi at least tak de nampak cacat macam aku main soccer.
aku kalau soccer Pro Evolution Soccer boleh ahaha.


bila sampai kat sini.
ingatkan terkubur je impian dan cita cita aku.
rupanya ada team woi team.

NI DIA TEAM AKU SUMPAH SEMAT





p/s: aku tengah buat muka comel macam keroro gunso :p


kitorang main pun tak ade chemistry lagi.
baru 'main' bersama la katakan.
main basketball.

NI SEDIKIT SCREENSHOT




ni sebelom kena penangan dua pendekar :)


NI LEPAS KENA




padan muka aku.padang dah ada,muka pun dah ada ahahaha.

NI SEMAT SIKIT



dan yang terakhir ni aku rasa nampak aurat aku.
aku tak sempat beli seluar 'ketat hitam' haritu.



lagipun ni gambar tahun 1 aritu.
ahahaha :)

seorang pendidik bangsa barangkali