11 December 2010

perlu kah?

perlu kah dapat apa yang diimpikan?

contohnya awek yang pefek a.k.a lawa tersangat.

tak kira dari segi 'cutting' ataupun 'face'.



dan gambar di atas ni tak de kene mengena.

awek gua,jangan sentuh.tengok pun 2-3 saat je.

berbalik semula kepada topik kita.

buat apa ada awek lawa?

tapi kita tak layak dapat.

maksud aku,bukan macam pinang dibelah dua.

tapi macam pinang dibelah 12-15 kali ahahaha.

perfectkan diri kita dulu.

baru boleh carik awek perfect.

memang la tiada manusia perfect.hanya Rasulullah sahaja yang sempurna.

jadi cari kelemahan kita.

baiki.

buat perfect2 semua benda yang diceburi.

sekian sahaja dari aku lah power rangers kuning.



4 comments:

seorang pendidik bangsa barangkali