Skip to main content

permainan

aku serius kaki bangku.
haritu diorang suruh main futsal, sepak bola pun tak kene :)
tapi aku rasa aku boleh main benda yang melibatkan tangan ibarat main haji ataupun
basketball yes.


aku memang faveret main benda ni masa kat sekolah menengah dulu.
tak terer pon.tapi at least tak de nampak cacat macam aku main soccer.
aku kalau soccer Pro Evolution Soccer boleh ahaha.


bila sampai kat sini.
ingatkan terkubur je impian dan cita cita aku.
rupanya ada team woi team.

NI DIA TEAM AKU SUMPAH SEMAT





p/s: aku tengah buat muka comel macam keroro gunso :p


kitorang main pun tak ade chemistry lagi.
baru 'main' bersama la katakan.
main basketball.

NI SEDIKIT SCREENSHOT




ni sebelom kena penangan dua pendekar :)


NI LEPAS KENA




padan muka aku.padang dah ada,muka pun dah ada ahahaha.

NI SEMAT SIKIT



dan yang terakhir ni aku rasa nampak aurat aku.
aku tak sempat beli seluar 'ketat hitam' haritu.



lagipun ni gambar tahun 1 aritu.
ahahaha :)

Comments

  1. aku tak de dlm pic.down.bkn teammate kau la kire

    ReplyDelete
  2. ahaha.kita kan team B haikal :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

apa itu mergastua

diungkit cerita lama tiada gunanya. lebih baik menjadi simpanan memori hingga ke tua, dibiarkan rahsia. tersemat di hati nanti membusuk. biarlah, berpijak pada realiti dan waktu kini itu lebih bagus.
aku ini lembut sungguh malahan rapuh orangnya. dilihat mata kasar memanglah tegap *koya. tetapi hati ini kondisinya siapa yang tahu, hanya Allah yang tahu. hancurnya sedikit kawasan hati luka dalam itu terpahat selamanya. ingatlah.
aku kini di awangan. dicintai dan mencintai. apa yang diidamkan aku capai akhirnya. ini bukannya pengakhiran yang bahagia lagi,  malahan baru secebis permulaan, yang sempurna. lamanya sebelum ia menjadi yang halal persis bidadari duniawi ku.
musuh jangan dicari. cerita lama jangan diulang kembali. malahan hati itu janganlah dilukai. kerana lebih baik kita mencintai.

Couple Day (11.11)

Suatu revolusi jual beli yang dicetuskan oleh Jack Ma, orang besar Alibaba Express (tak pernah tayang kereta, tayang duit dalam insta mahupun fb).Kini fenomena beli belah 11.11 dah masuk dalam Malaysia sekalipun dalam Lazada mahupun mana mana website beli belah Malaysia.Hal ini kerana, dulu masa kecik, aku tertanya tanya la apakebenda la Boxing Day atau Black Friday ni tapi jawapan yang gua dapat hanyalah, ni semua hari istimewa agama lain, tak boleh tahu. Pulak dah.Rupanya itu adalah hari di mana segala barang mahal diberi diskaun (munasabah, bukan munasarawak).Jadi, apa apa hal, nak libatkan diri dalam pembelian online, kena buat study dulu, jangan main bedal je. Karang beli barang 10.11 harga rm100 masuk 11.11 jadi rm50. Tak ke meroyan sepanjang tahun duk pikir diskaun yang sepatutnya kau dapat tu?Happy 11.11.

Perjalanan yang jauh terasa dekat dengan perkongsian driver

Bagaimana caranya untuk memandu ke Kuala Lumpur tanpa rasa letih dan sakit hati sebab anda sorang je kena drive? Kongsi pemanduan anda dan bahagiakn ia mengikut tiga bahagian. Selepas setahun memandu berseorangan ke Johor Bahru daripada Kelantan, tiada lagi perjalanan di atas jalan yang terasa selama menuju ke sana. Tips nya adalah:1. Jangan rushing semasa nak menuju ke sesuatu tempat2. Selalu sediakan air dan makanan ringan untuk 'pilot'3. Sentiasa sediakan lawak lawak yang kurang lawak dan sentiasa sediakan isu untuk dibincangkan bersama4. Sediakan sesuatu untuk dipakai ketika sejuk contohnya selimut dan sweater yang dipakai ke Gunung Everest5. Gilir pemandu bila tiba di bahagian seterusnya7. Jangan mengelat. Berlakon mengantok dan seangkatan dengannya