08 January 2011

facebook dan blog

dua perkara yang sangat berbeza ya kawan kawan.
tapi dua dua aku prefer.
sebab bukan apa.
aku tak pernah update status dalam profile facebook aku.
kira 'dara' lagi la.
ahahah.
sebab semua yang aku nak update aku tulis dalam blog.

bukan apa.
apa yang aku nak tulis bukannye secoet dua coet.
banyak.
sebab tu lebih bagus aku tulis dalam blog.
lagipun dalam ni pun boleh masukkan gambar.
twitter gua tak tau.
bila aku log in twitter,
dia kata aku kena retweet.
sebab ramai sangat tengah tweet.
aku pun surrender dan berpegang teguh kepada facebook dan blogger sahaja.
sekian coretan hati seorang remaja yang masih tak study ahaha.



No comments:

Post a Comment

seorang pendidik bangsa barangkali