16 May 2012

what a wonderful world :D

we've been through a lot this week.
although it was our second last week for semester two PPISMP, but we managed to enjoy it to the fullest.
we hang out a lot this week :)
i really appreciate it baby!


pantai bachok :) our first beautiful scenery. 


muka panas duduk depan pantai :P 


tetiba jumpa camera terus senyum!


" hehe camera aku juga, tak apalah tak perlu nak cover sangat kan? "


" tudung baru dah, tapi kenapa macam bundle punya eh? " haha!


" okay skarang nampak macam tudung baru keluar kilang! " *tudung baru tu.


at last ada juga gambar cameraman yang bibir seksi ini :)


muka nak bajet brad pik ja kan?


" whoa my brad pik! nak makan ja sebab awak comel sangat! "


" saya cakap dekat pasir bukan awak ya cameraman? "


" okay okay fine -,- "


kecilnya helikopter ni! - kata sang godzilla 'bonbon'.


" you jump, i'll catch you! "


mocha blended after the whole tiring day :0


err chicken vegetables i think? -,-


" hahaha sorry sorry gurau ja ya kawan kawan? "


" saya yang comel ni nak ucapkan bye bye ya! jumpa lagi ya! "

3 comments:

  1. sapa yang menulis ni,, mcam bini tuan punya yang tulis je,, haha

    ReplyDelete
  2. tak weh.naim lah tulis!bukan aku :((

    ReplyDelete

seorang pendidik bangsa barangkali