20 October 2012

hari pertama

hari pertama di rumah sepanjang study week ni.
memang berubah lah tak menjadi study week dah bila di rumah.
study kena kat hostel je kan rakan?

post ini memang pemalas.
tuannya lagi pemalas tak pernah sentuh buku sejak pegang stereng.
takminat sangat bola tapi sebab tak da menda nak buat.
lepak rumah pakcik ada wifi gitu boleh sesambil tengok bola.

orang jauh di sana,
sabarlah.
shopping itu memang memenatkan dan memenatkan hati jiwa kalau tak dapat apa apa lagi kan?
tapi segalanya ada dalam jiwa dan hati kita :D

semoga baca dan dapat terus bersabar.
kosentret study boleh berjaya itu lagi enak!

No comments:

Post a Comment

seorang pendidik bangsa barangkali